040-2842825

Vacatures

Een vacature bij ons is een vacature voor vakmanschap. Een investering in je toekomst die blijft.

Zelfstandig machinaal timmerman

De functie

In klein teamverband maak je kozijnen, ramen, deuren en maatwerkonderdelen in hout. Daarin zit een grote variëteit bij ons. Afkorten en schaven van hout, het bewerken van je werkstuk op onze machines, opsluiten en gereed maken van de onderdelen voor deze naar de spuiterij gaan, en het afmonteren en afwerken van je werkstukken behoren allemaal tot jou werkzaamheden.

Bovengenoemde werkzaamheden moeten voorbereid worden. Klantcontact, inmeten, offreren, planning, inkoop en tekenwerk zijn zaken die onze vaklui zelf oppakken. Je hebt daarin dus enige ervaring of je bent bereid dit te leren.

Bijna geen dag is hetzelfde, zeker omdat wij veel aan monumenten werken. We zoeken daarom een timmerman die graag kwaliteit levert en niet bang is dit afwisselende werk aan te pakken.

Heb je de wens om werkplaatstimmeren te combineren met restauratietimmerwerk aan het monument op locatie? Ook dat kan bij ons. Wij werken intensief samen met Zandenbouw bv bouw- en restauratiebedrijf uit Aarle Rixtel en kunnen jou dus volop mogelijkheden bieden als je dat wil!

 

We verwachten dat je:

Enthousiast bent, verantwoordingsgevoel hebt en goed met mensen kunt omgaan

Werkervaring hebt bij een bouw- of timmerbedrijf

Zelfstandig de werkzaamheden kan verrichten
Wij bieden:

Een aangename, plezierige werkomgeving,

Team spirit,

Veilige en schone werkomgeving,

Opleidingen,

Goede beloning
Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.
 
Machinaal timmerbedrijf Wiltin
De Huufkes 90a
5674 TM Nuenen
info@timmerbedrijfwiltin.nl
www.timmerbedrijfwiltin.nl